10 Activiteiten om met kinderen te doen terwijl u aan het babysitten bent

Babysitten is een stuk makkelijker als je leuke activiteiten gepland hebt! Hier zijn tien activiteiten die u kunt aanpassen aan uw babysitbehoeften:

  1. Begin de dag (of avond) met het uitdelen van de vooraf gemaakte “leuke” tassen. In de tas kun je veel dingen hebben die je tijdens je tijd samen zult gebruiken: films, muziek, kleurplaten, klein speelgoed, de materialen voor het knutselen en wat spelletjes.
  2. Games zijn geweldig en vereisen niet veel voorbereiding. Er zijn de traditionele “Simon Says” of “123 Red Light” die het beste buiten gespeeld kunnen worden. Wat betreft de favorieten binnenin, naast bordspellen is er het “Niet lachen” spel. Allen zitten in een halve cirkel en maken domme gezichten; degene die het laatst lacht is de winnaar en moet een kleine prijs krijgen. Ook “Hide and Seek” is meestal erg populair.
  3. Ga naar een nabijgelegen park of speeltuin. Ervan uitgaande dat het goed is met de ouders, is het meenemen van kinderen naar een speeltuin een leuke en gemakkelijke manier om ze energie te laten verbranden. Geen park in de buurt? Pak een voetbal en ga naar de achtertuin voor wat frisse lucht.
  4. Ambachtelijk handwerk is altijd een prachtige manier om de uren van het babysitten door te brengen. Voor jongere kinderen zijn activiteiten zoals vingerverven met eetbare materialen zoals vanille-yoghurt en het kleuren van voedsel een grote hit. Oudere kinderen zullen het heerlijk vinden om vormen uit koekjesdeeg te snijden en hun fantasiecreaties te bakken.
  5. Voorlezen is altijd een optie voor babysitters en niets verbetert de ervaring meer dan het nemen van dekens en kussens en het maken van een leestent. Als je wat popcorn laat knallen, zal de tijd die je deelt nog specialer aanvoelen.
  6. Over popcorn gesproken, samen een film kijken kan een ontzettend leuke ervaring zijn. Geef “tickets” uit voor de show en haal ze op bij de “deur”. Doe dan het licht uit en bereid je voor op een heerlijke tijd in het land van de verbeelding!
  7. Kleine kinderen houden ervan om dingen zelf te doen. Laat ze je “helpen” door hun eigen drankjes te roeren of hun eigen broodjes te maken.
  8. Draai de rollen om en doe alsof. Laat de kinderen de oppas “zijn”. Sta hen toe om u een bereide snack te geven, zoals fruit roll-ups en een ingepakt sapje.
  9. Trek wat muziek en dans aan! Download geweldige muziek op je iPod en maak dan, net als Snoopy en de Peanuts menigte, vrolijk! Leer ze een dansje of moedig ze aan om hun eigen choreografie te maken.
  10. Doe samen een puzzel. Dit houdt kinderen niet alleen een tijdje bezig, het houdt hun energie op een beheersbaar niveau – wat het een geweldige activiteit maakt voor voor het slapengaan.

Ongeacht wat je van plan bent te doen, neem eerst contact op met de ouders en zorg ervoor dat je hun goedkeuring hebt. Zorg ervoor dat u een verantwoordelijke oppas bent, zodat iedereen een aangename maar veilige tijd heeft tijdens de activiteiten. En vooral, blijf positief en veel plezier! Uw energie en glimlach zullen elke activiteit versterken en uw tijd met de kinderen die u verzorgt inderdaad onvergetelijk maken.