Te gast in het programma Showcase! van Universe Radio

Universe radio logo

Het internet-radiostation Universe Radio bestaat inmiddels zo’n 3 jaar en heeft een vaste groep luisteraars opgebouwd. In een wereld waarin radiostations komen en gaan is dat een verdienste op zich. En dat komt ongetwijfeld door de professionaliteit, de gedrevenheid en het doorzettingsvermogen van de mensen achter het radiostation.

Op zondagavond is er het programma Showcase. Elke week staat er een band of een singer-songwriter centraal. Afgelopen zondag (8/11) was ik dat. Je hoort een interview, een aantal liedjes die in de radio-studio zijn opgenomen en vier van de liedjes die voor mij als inspiratiebronnen gelden. (En het was moeilijk kiezen….)

De uitzending kun je downloaden op de site van Universe Radio.
De meest actuele uitzending van Showcase! vind je hier.
De overige afleveringen staan in het archief.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *