De muziek blijft volop in ontwikkeling …

…; het prominente eigen karakter staat al.

Voordat ik op het idee kwam om met alleen met een akoestisch gitaar te gaan spelen, een activiteit waardoor je nu singer-songwriter heet, bracht ik veel tijd door in mijn homestudio. Al experimenterend kwam ik op nieuwe ideeën. Ik werk momenteel aan opnames die meer aansluiten bij wat ik nu doe: Eenvoudig, met de akoestisch gitaar als basis.

Het album ‘Halverwege’, uit maart 2014

De meeste eigen liedjes die ik op mijn repertoire heb staan, al is het soms in een ander jasje, komen van het album Halverwege.

Lees meer over ‘Halverwege’

Frontcover album-cd Paul Heetebrij - Halverwege

Paul Heetebrij – Halverwege Cover

Recensies

VPRO 3 voor 12
Meteen roept hij associaties op met Cornelis Vreeswijk en André Manuel, twee taalvirtuozen met ieder hun eigen kijk op de popmuziek.
Maxazine
De muziek ligt aangenaam in het gehoor. Paul is een prima gitarist en de songs zitten goed in elkaar. De teksten zijn soms bedachtzaam, soms komisch en er blijkt een grote mate van zelfspot uit.
Bluesmagazine
Paul heeft een wat lijzige stem, waarmee hij wat achter het ritme van de liedjes aan lijkt te zingen. Hierdoor ontstaat een relaxte sfeer, die wij ook kennen van mensen als J.J. Cale.


Mijn volledige discografie

Midden jaren ’90 speelde ik als gitarist in de formatie Godworst en in 2001 had ik een project-formatie genaamd Roemloos ten Onder.
Je kunt ook mijn volledige discografie bekijken en beluisteren met Soundcloud playlists.