Paul Heetebrij boeken voor een huiskamerconcert

Alles staat klaar voor een optreden. Eetcafé Brigant, Arnhem, 22 februari 2015

Alles staat klaar voor een optreden. Eetcafé Brigant, Arnhem, 22 februari 2015

Paul Heetebrij laat zich graag uitnodigen voor een huiskamerconcert. Maar ook voor een optreden in jouw café of op jouw festival.

Een mix van eigen Nederlands werk en oude blues en American folk

Er kan op een avond van alles gebeuren, maar in principe houdt Paul zich aan een kern-repertoire dat goed bij hem past. Zijn eigen liedjes zijn in het Nederlands. Daarnaast speelt hij liedjes uit een repertoire waar hij zich schatplichtig aan voelt: Oude blues-, American folk- en country-songs, ook wel Americana genoemd. Afhankelijk van de lengte van een optreden is de verhouding tussen eigen werk en deze traditionals 90/10 tot 50/50. Verder geen covers van bekende pop-liedjes, behoudens enkele goed gekozen uitzonderingen. Als je precies wilt weten van welke liedjes hij speelt, dan bekijk je zijn repertoire.

Neem de checklist door voor een goede voorbereiding

Om het optreden zo goed mogelijk te laten verlopen, is het fijn als we ons allemaal goed voorbereiden. Zodat op het moment zelf alle aandacht kan worden gericht op het publiek en de muziek.

Speciaal voor dat doeleinde is er deze checklist: De algemene en technische rider.


's-avonds optreden op De Kaaij, Nijmegen, 29 juni 2014

‘s-avonds bij Cultureel terras De Kaaij, Nijmegen, 29 juni 2014

Vul het formulier in, dan neemt Paul contact met je op

Je kunt natuurlijk direct bellen. Dat is ook de prettigste manier van afspreken, omdat zo sneller de wederzijdse verwachtingen zijn afgestemd.
Omdat Paul niet altijd bereikbaar is, is het handiger om eerst het formulier in te vullen. Als je het invult neemt Paul bij ze eerste gelegenheid contact met je op.
n.b. Onderaan kun je aangeven wanneer Paul jou het beste kan terugbellen.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoon

Plaats

Datum

Je bericht

Een geschikte tijd om jou te bellen